Днес се състоя извънредно заседание на постоянната комисия по транспорт към

...
Днес се състоя извънредно заседание на постоянната комисия по транспорт към
Коментари Харесай

Борис Бонев отчете пропуски в новата организация на движение, но ...

Днес се състоя изключително заседание на непрекъснатата комисия по превоз към Столичния общински съвет, на което тематиката беше дискутирана.

 

Това е план, който е бил дискутиран доста пъти през годините, и това е доста значимо да се знае, акцентира Борис Бонев.

 

" Това не е план, за който са се сетили " Спаси София " или кметът Терзиев, това е план, който е заложен в проекта за устойчива градска подвижност от над 10 години и е препотвърден в разнообразни отчети на непознати архитекти, които са се занимавали с градоустройство на градовете ", показва Борис Бонев.

На брифинг на 29 април Борис Бонев каза, че за него е повече от необичайно, че велоалеята и буслентата по " Патриарх Евтимий " - планове, които по същите тези стратегически документи трябваше да са изпълнени преди повече от 10 години, внезапно са станали тематика на предизборни разногласия в акция и то за национални избори.

 

" Ние не сме определени, с цел да мрънкаме, а с цел да изпълняваме тактиките, които специалистите доста ясно и тъкмо са споделили, че би трябвало да се извършват с съответните проекти за деяние и съответните ограничения ", добави тогава той

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР